Пн–Пт, 10:00–18:00
Сб, 11:00-14:00
Графік роботи

Canadian Solar розпочинає серійне виробництво лінійки модулів потужністю 600 Вт +

Canadian Solar розпочинає серійне виробництво лінійки модулів потужністю 600 Вт +

Canadian Solar розпочала масове виробництво своїх сонячних панелей великих розмірів, що мають потужність до 665 Вт.

Односторонні панелі HiKu7 та двосторонні BiHiKu7 засновані на 210-міліметрових елементах, компанія Canadian Solar заявила, що до кінця року вона матиме 10 ГВт виробничих потужностей цієї лінійки.

Canadian Solars HiKu7 High Power Dual Cell PERC Module

Canadian Solars BiHiKu7 Bifacial High Power Dual Cell PERC Module

Перша партія панелей HiKu7 повинна бути поставлена ​​пізніше цього місяця, однак "значна частина" потужності виробника Solar Module Super League (SMSL) на рік вже заброньована.

Canadian Solar розпочинає серійне виробництво лінійки модулів потужністю 600 Вт +

Продукція представляє комерційне впровадження запатентованої технології та дизайну модулів Canadian Solar, що має стрічку гетеротипу та технологію мощення, що допомагає зменшити зазори між сонячними елементами більш ніж на 50%. Виробник також зазначив, що його вдосконалена технологія регенерації допомогла додатково зменшити деградацію, спричинену світлом та підвищеною температурою (LeTID) у серії модулів.

Шон Ку, голова та генеральний директор компанії Canadian Solar, заявив, що введення модулів потужністю до 665 Вт призведе до зменшення LCOE сонячної енергії при одночасному збільшенні врожаю для "подальшого підвищення конкурентоспроможності сонячної енергії та прискорення глобального переходу на чисту енергію".

Canadian Solar розпочинає серійне виробництво лінійки модулів потужністю 600 Вт +

Представляючи сонячні панелі потужністю понад 600 Вт, Canadian Solar приєднується до безлічі своїх конкурентів SMSL, які також випустили на ринок великоформатні ультрапотужні продукти. Минулого місяця Trina Solar запустила версію своєї модулі Vertex потужністю 670 Вт, яка, як і серія HiKu7 Canadian Solar, використовує 210-мм комірки.

Минулого місяця Canadian Solar повідомила про свої результати за 2020 рік та керівництво до 2021 року, виявивши, що прогнозує значне збільшення поставок сонячних модулів та накопичувачів енергії, що, в свою чергу, призведе до зростання доходу більш ніж на 70% до рівня США 6 мільярдів доларів. Він очікує, що в цьому році загальний обсяг поставок модулів сягне між 18 ГВт і 20 ГВт порівняно з 11,3 ГВт відвантажень, досягнутих минулого року.