Пн–Пт, 10:00–18:00
Сб, 11:00-14:00
Графік роботи

CISOLAR 2021 10-та Конференція та Виставка Сонячної Енергетики Центральної та Східної Європи

CISOLAR - це головні конференція та виставка сонячної енергетики не лише в Україні, в Центральній та Східній Європі. Заснована в 2011 році, CISOLAR стала головним місцем зустрічей для учасників світового та місцевого ринку, діловою платформою та індикатором розвитку сонячної галузі на ринках Європи, що розвиваються. На виставці CISOLAR на відвідувача чекає найповніший вибір сонячних панелей, інверторів, комплектуючих для сонячних станцій.

Основна бізнес-платформа сонячної енергетики, яка протягом останніх десяти років поспіль збирає всіх гравців ринку та представляє фотоелектричні компанії, послуги, технології та обладнання з усього світу для ринків Центральної та Східної Європи, що розвиваються.
Щонайменше 70% галузі сонячної енергетики України та регіону ЦСЄ загалом розпочались та / або отримали імпульс розвитку на CISOLAR.

КОНФЕРЕНЦІЯ ТА ВИСТАВКА №1 В ГАЛУЗІ СОНЯЧНОЇ ЕНЕРГЕТИКИ ДЛЯ ЄВРОПЕЙСЬКИХ РИНКІВ, ЯКІ РОЗВИВАЮТЬСЯ

КОНФЕРЕНЦІЯ CISOLAR ЗБИРАЄ ВСІХ, ХТО УХВАЛЮЄ РІШЕННЯ В ГАЛУЗІ СОНЯЧНОЇ ЕНЕРГЕТИКИ - Власників, керівників, лідерів думок, представників регуляторних органів та міжнародної спільноти.

  • останні розробки в сфері сонячних технологій та обладнання
  • сервіси та рішення
  • тренди, фінансування, інвестиції
  • інноваційні рішення для мінімізації статті витрат на електроенергію та тепло та перетворення статті збитків на статтю доходів 
  • все про новітні технології, що змінюють енергетичний ландшафт Європи

Спікерами CISOLAR 2021 стануть понад 100 міжнародних експертів та більш ніж 1000 онлайн та оффлайн учасників. Онлайн конференція CISOLAR 2021, яка буде представлена лінійкою видатних спікерів, продовжуватиметься 7 та 8 липня.

Також 7-8 липня у виставковому центрі АККО Інтернешнл проходитиме офлайн виставка CISOLAR 2021, на якій компанії представлять останні технологічні досягнення у сфері відновлюваної енергетики, новітнє обладнання, сервіси та бізнес-моделі співпраці з потенційними дистриб’юторами та партнерами, а також пропозиції для приватних клієнтів. 

Паралельно 6-8 липня відбудеться діджітал виставка, яка є принципово новим та найефективнішим у сфері ділових подій інструментом для комунікацій з цільовою аудиторією без географічних обмежень. Кожен учасник зможе відвідати віртуальні стенди компаній, подивитись в реальному часі на представлені продукти та пропозиції, миттєво зв'язатися з її представниками через аудіо- або відеозв'язок, відвідати онлайн-події компаній.

CISOLAR 2021 10-та Конференція та Виставка Сонячної Енергетики

CISOLAR 2021 10-та Конференція та Виставка Сонячної Енергетики

CISOLAR 2021 10-та Конференція та Виставка Сонячної Енергетики

CISOLAR 2021 10-та Конференція та Виставка Сонячної Енергетики