Пн–Пт, 10:00–18:00
Сб, 11:00-14:00
Графік роботи

Перша міжнародна виставка електромобілів Plug-In Ukraine

Ринок з ентузіазмом сприйняв новину про запуск нового виставкового проекту — міжнародної виставки електромобілів Plug-In Ukraine, що відбудеться 10 – 12 червня у виставковому центрі «КиївЕкспоПлаза». Plug-In Ukraine визнана Всеукраїнською асоціацією автомобільних імпортерів і дилерів (ВААІД), отримала широку медіапідтримку та продовжує розширювати коло партнерів.

В Україні ринок електромобілів знаходиться практично у зародковому стані. Проривом став минулий рік — за 10 місяців 2015 року ринок електрокарів виріс у 6 разів. Однак непродумана податкова політика, відсутність законодавчої бази, державної програми підтримки і належної інфраструктури для електромобільного транспорту стримують просування «електричок» на вітчизняний ринок. Тільки спільними зусиллями гравців ринку, галузевих об`єднань та ЗМІ можливо зрушити з місця вирішення цих питаннь.

Важливу роль у процесі становлення ринку відіграють галузеві виставки. Об`єднуючи на єдиному майданчику всіх учасників галузі, виставки сприяють виробленню цивілізованих правил гри, привертають увагу до законодавчих проблем і факторів, що стримують розвиток ринку, активізують інвестиційні процеси, стимулюють створення інфраструктури, сприяють розвитку виробництва. Саме ці завдання поставили організатори, компанія «Євроіндекс», перед виставкою Plug-In Ukraine. Активна підтримка ринком нового проекту свідчить про її необхідність та своєчасність.