Пн–Пт, 10:00–18:00
Сб, 11:00-14:00
Графік роботи

Системи вентиляції рекуператор Прана

Системи вентиляції рекуператор - «Прана»: створені із турботою про людину


Дуже часто ми говоримо, що в будинку «нічим дихати», відчуваємо слабкість і запаморочення, нарікаємо на різкі зміни погоди. Але частіше справжніми винуватцями нашого поганого самопочуття є нестача кисню і затхлість домашнього повітря, які являються наслідком відсутності чи поганої роботи системи вентиляції наших будинків, відгуки про яку з кожним днем тільки погіршуються.

Причини їх недосконалості не тільки в проектних недоліках, а й у небажанні інженерів осягати науку про фізіологію дихання. Створювати дійсно ефективну вентиляцію їм заважає скерування «вчорашніми» будівельними нормативами, сліпа гонитва за кількістю, а не за якістю повітря для дихання. Яких же заходів може вжити звичайна людині в цій ситуації? Найбільш вдалими, і конструктивно, і функціонально, сьогодні є вентиляційні системи «Прана»: їх встановлення можливе як у квартирі, так і в приватному будинку без порушення цілісності інтер’єру.

Якщо Ви хочете отримувати здорове і енергетично якісне повітря не тільки при поїздці у гори або на узбережжя, встановлення системи вентиляції «Прана» наблизить Вас до цієї мрії.

Встановивши ДСВ «Прана», Ви отримуєте:

  • чисте повітря з незмінними енергетичними параметрами;
  • бактеріологічну безпечну систему акліматизації;
  • ефективну рекуперацію тепла (прохолоди);
  • високу надійність роботи і можливість настройки системи під індивідуальні вимоги.

Інноваційна система вентиляції «Прана» розроблена для приміщення і, що головне, для людини! Наші переваги, як виробника кращих в Україні вентиляційних систем – це висока якість, гарантія, доступна заводська ціна.


Децентралізована прямоточна (приточно-витяжна) вентиляційна система рекуператор Прана.